کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ماکرون باز هم داوطلب میانجی‌گری میان ایران و آمریکا شد!

رئیس‌جمهور فرانسه که در سال ۲۰۱۹ تلاش‌هایش برای گفتگوی مستقیم میان مقامات ایران و آمریکا به شکست انجامیده بود، بار دیگر پیشنهاد کرد که واسطه گفتگو میان تهران و واشنگتن شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه پنج‌شنبه شب طی سخنرانی خود در نشست مجازی اندیشکده شورای آتلانتیک پیشنهاد کرد که واسطه گفتگو میان ایران و آمریکا شود.


ماکرون که در سال ۲۰۱۹ نیز تلاش کرده بود که واسطه گفتگوی مستقیم میان مقامات ایران و آمریکا شود تا شاید از این طریق اعتباری برای خود کسب کند، بدون اشاره به این تلاش شکست‌خورده اظهار داشت: «من هرکاری که بتوانم برای حمایت از هرگونه ابتکاری از سوی طرف آمریکایی برای مشارکت مجدد در مذاکراتی طاقت‌فرسا انجام خواهم داد.»


وی ادامه داد: «من می‌توانم یک واسطه صادق و متعهد برای این گفتگو [میان آمریکا و ایران]باشم.»

 

ماکرون در حالی از تمایلش به واسطه شدن برای گفتگوی مستقیم میان ایران و آمریکا سخن گفته که ایران بار‌ها تأکید کرده است که هیچ تمایلی به گفتگوی مستقیم با آمریکا ندارد و آمریکا حداکثر می‌تواند در صورت رفع تحریم‌های خود علیه ایران و بازگشت به برجام، در قالب نشست‌های چندجانبه کمیسیون مشترک برجام با مقامات ایران گفتگو کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر